Het verwachte nest in de winter van 2022-2023

Belle is in september 3 jaar oud geworden en nu bij haar vierde loopsheid gedekt. Inmiddels uitgegroeid en echt volwassen om pups te gaan krijgen.

Voor haar hebben we een mooie reu uitgezocht in Slowakije met oude lijnen in zijn stamboom, we denken dat dit een mooie match is en een goede aanvulling voor de toekomst.

Karakter.
Belle is onze elegante dame, wat fijner van bouw met een eigen willetje. Ze heeft een mooi gangwerk en dat is heerlijk om te zien, een echt koetshondje! Ze is een ware lachebek en begroet ons steevast met een brede grijns.

Puppy’s.
We hopen uit dit nestje weer een aantal mooie LUA pups te krijgen waarbij we hopen dat er tenminste 1 reu beschikbaar blijft voor de toekomst. Hoe graag we ook willen, deze keer blijft er geen pup bij ons. We willen nog even genieten van onze jongste inmiddels puber pup.

Informatie.
Vooraf een bezoek brengen aan het Beukenlaantje is zeker gewenst, de koffie staat klaar. We wensen voor onze pups alleen maar fijne gezinnen waarbij ze volledig als gezinslid worden opgenomen en natuurlijk net als bij ons wanneer mogelijk gezellig mee mogen op vakantie.

We hopen dat de dekking geslaagd is en er prachtige, mooie en lieve pups gaan komen.