LUA Dekreu

Storre

Beech Lane Big Leaf Maple

Geboren in ons eerste nest op 12 september 2019. Een hele rustige pup die gestaag groeide. Storre woont vanaf zijn 8 ste week in Westerhaar (Overijssel) bij de familie Letteboer. Storre is een echte gezinshond en gaat met zijn familie mee op vakantie.

We hebben het geluk dat Storre het LUA gen heeft en dat Evelien er voor gezorgd heeft dat hij al zijn kwalificaties heeft om te mogen dekken. Hij is gescreend, heupen en ellebogen zijn HD A en ED vrij. Storre is ARDS vrij en drager van het bruine gen.

Maatje van de familie

Storre leeft in een grote tuin, er wordt veel met hem gewandeld en af en toe wordt er speciaal voor hem een aguility parcour in de tuin aangelegd.

 

Inzetten voor dekken

Storre is beschikbaar voor het dekken van teefjes met de juiste gezondheidsverklaringen. Vooraf willen we wel graag zien of de pedigrees van de beide honden bij elkaar passen. Vroegtijdig informeren is hiervoor gewenst.

 

Draven

Op de clubmatch

Ook al ben ik geen zeer goede handler, Storre liet zich vlot meenemen.

Ter voorbereiding om ingezet te worden als dekreu de eerste stappen in de showring verliepen heel goed.
Storre laat zich goed begeleiden en rent keurig mee in de showring. Waarbij ons uitgangspunt altijd is dat we er allemaal plezier aan moeten beleven.

Onderstaand de link naar het pedigree van Storre